Ezanan Made In Africa -tuotteet

Designed to make a Difference

Tavoitteeni - Toivottavasti voit auttaa minua

Ezana haluaa tuoda perinteisiä ja moderneja MADE IN AFRICA -tuotteita kaikkien asiakkaiden ulottuville.

Hintamme ovat erittäin edullisia ja tuotteemme ovat tarkoitettu skandinavialaisille, laatua ja aitoa käsityötä arvostaville asiakkaille.

Ezana tukee etiopialaisten yhteisöjen kehitystä kahdella eri tavalla

  1. Ostamalla tuotteita paikallisilta käsityöläisiltä ja valmistamalla tuotteita yhteistyössä paikallisten käsityöläisten kanssa
  2. Tukemalla Ezana Lighthouse -kouluprojektia Etiopiassa
rahel-new-photo-portrait

Rahel Tariku

Omistaja

Yritykseni arvot

Ezana Oy on sitoutunut tukemaan etiopialaisten koulujen kunnostus- ja laajennusprojekteja sekä edistämään opettajankoulutusta Etiopiassa. Kartoitan ja luon parhaillaan kanavia, joiden avulla pystyn tukemaan afrikkalaisia kouluja yritystoiminnastani saatavilla varoilla mahdollisimman tehokkaasti. 

Lighthouse-projektin sivullani kerron tarkemmin Etiopan koulujen kehittämistä koskevasta visiostani ja viimeisimmistä Etiopian matkastani.

Yhteistyö rikastuttaa kaikkien elämää!

Minun tarinani

Olen syntynyt Etiopassa ja minut on kasvatettu siellä monikulttuurillisessa yhteisössä, minkä ansiosta olen oppinut ymmärtämään kulttuurillisten arvojen tärkeyden ja hyödyllisyyden ihmisten arjessa. Olen samalla oppinut arvostamaan ja kunnioittamaan myös muita kulttuureja ja suuntauksia.

Haluan tuoda kulttuuriani esille uudessa asuinmaassani, joten päätin ryhtyä yrittäjäksi ja alkaa myydä Afrikassa valmistettuja tuotteita. Liiketoiminnassani ei ole kyse vain tuotteiden myynnistä vaan siitä, että jokainen tuote korostaa tuottajiensa ainutlaatuista designia, perinteitä ja taiteellisuutta.

Tuotteet

Tällä sivustolla esittellemäni tuotteet ovat erittäin näyttäviä, kiinnostavia ja värikkäitä. Osa niistä on monivärisiä ja osa tyylikkään yksivärisiä.

Haluan jatkossa esitellä lisää maailman kauneimpiin mantereisiin lukeutuvassa Afrikassa valmistettuja tuotteita ja tuoda niitä verkkokauppani avulla Pohjoismaisten asiakkaideni saataville.

Tavoitteenani on luoda pitkiä asiakassuhteita kaikkien asiakkaideni kanssa.

Haluan tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia afrikkalaisista tuotteista ja käyttää niitä kotinsa sisustamiseen.

Ghanaian Kente Fabric Bag

Ghanalainen kente-laukku

59.00

ezana-jewelry-01

Konjo-nahkakorut

ezana-fabrics-02

Hagere-puuvillahuivit

Zennech-A02

Zennech nahkalaukku

99.00149.00

Ota yhteyttä

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.