Debre etiopialainen

21.90

Debre etiopialainen

Debren tarina on tarina ystävyydestä, ympäristöstä, koulusta ja sijaiskodista.

Tarina alkaa Etiopialais-Suomalaisesta perheestä joka asuu Savonlinnassa ,Itä-Suomessa. Isä Bekele on etiopialainen, jolla on suomalainen vaimo nimeltä Elisa.
He ovat tunnettuja käsityöläisiä Savonlinnassa.Heillä on kaksi kaunista lasta nimeltä Mola ja Marta.Perhe matkustaa kerran vuodessa tutkimaan maailmaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Matkaamme varten isämme Bekele rakensi teräksestä ja koivupuusta helikopterin Martalle ja Molalle…Elisa äiti teki heille erityiset puvut metallilangasta ja silkistä.Nyt he ovat valmiita lentämään.

Tänä vuonna he matkustivat Etiopiaan, kaupunkiin nimeltä Awassa.Matkalla Mola ja Marta saivat uuden ystävän Debren, joka asuu Awassassa Mama Ababan sijaiskodissa. He tapasivat myös Banchin ,joka on Ullan hyvä ystävä.Ulla työskentee Pihlajaniemen lastentarhassa Savonlinnassa.

…Ensi vuonna Banchi ja Debre vierailevat Savonlinnassa… Suunnitelmissa on käydä laivamatkalla, uimahallissa, uimarannalla ja lastentarhassa jossa Ulla työskentelee. Haluamme heidän myös kokeilevan suomalaista mökkielämää.