Verkkokaupan käyttöehdot

EHDOT

Tilaukset

Voit ostaa Ezanan tuotteita Ezanan verkkokaupasta osoitteessa https://www.ezana.fi. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun teet tilauksen, ja vahvistamme sähköpostilla, kun tilauksesi on toimitettu. Ezana ei takaa, että kaikkia verkkosivuilla näkyviä tuotteita on tilaushetkellä varastossa. Mikäli tuotetta ei ole saatavilla, otamme sinuun yhteyttä viipymättä sähköpostilla. Tilauksesi käsitellään ja lähetetään kahden arkipäivän kuluessa.

Emme takaa, että kaikki verkkosivuilla näkyvät värit vastaavat todellisia värejä 100-prosenttisesti. Värit voivat näkyä käyttäjillä eri tavoin käyttäjän tietokoneen ja näytön asetusten vuoksi.

Jos et ole varma, onko tilauksesi onnistunut, tai et saa tilausvahvistusta, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ezana@ezana.fi tai soittamalla numeroon +358 50 952 7868

Tekemällä tilauksen osoitteessa www.ezana.fi vakuutat, että ostamasi tuotteet tulevat henkilökohtaiseen käyttöön tai jälleenmyyntiin.

Hinnat ja toimitukset

Hinnat ilmoitetaan euroissa, ja niihin sisältyy 24 % arvonlisäveroa. ALV:tä ei veloiteta Suomen ulkopuolisiin maihin toimitettavissa tilauksissa. Ota huomioon, että EU:n ulkopuolisiin maihin lähetettäviin tilauksiin saattaa kohdistua tullimaksuja ja veroja, jotka veloitetaan, kun tilaus saapuu kohdemaahan.

Alle 500 euron tilauksiin lisätään toimituskulut, mutta yli 500 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Hinnat saattavat muuttua toimitusmatkojen ja tuotteiden käyttötarkoituksen mukaan.

Tilaukset toimitetaan Fedexin tai Postin kautta.

Maksut

Tilaukset voidaan maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla PayPalin kautta tai tilisiirtona.

Ezana Oy
Pankkitilin numero: FI18 1797 3000 0169 71
SWIFT/BIC: NDEAFIHH
Y-tunnus: FI28070975
Siikakuja 3
57600 Savonlinna
+358 (0) 409 527 868
www.ezana.fi

Reklamaatiot

Jos haluat tehdä reklamaation, lähetä sähköpostia osoitteeseen ezana@ezana.fi tai soita meille.

Palautukset

Toivomme, että olet tyytyväinen ostamiisi Ezana-tuotteisiin. Jos et kuitenkaan, mistä tahansa syystä, ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa ostamasi tuotteet viidentoista (15) päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Tuotteet on palautettava käyttämättöminä ja niiden alkuperäispakkauksissa.

Ezana valvoo tuotteidensa ja kokoelmiensa laatua tarkasti, mutta asiakkaan tulee ottaa huomioon, että kankaat tehdään tilaustyönä eikä niitä voi sen vuoksi palauttaa.

Kun olemme vastaanottaneet ja hyväksyneet palauttamasi tuotteet, hyvitämme rahasi käyttämälläsi maksutavalla. Hyvitämme myös tuotteiden palauttamisesta aiheutuneet kulut, mikäli lähettämämme tuote oli väärä tai virheellinen. Rahojen palautumiseen kuluva aika riippuu pankkisi säädöksistä ja käytännöistä.

Yhteydenotot

Toivotamme sinulle mukavia ostoshetkiä osoitteessa Ezana.fi
Jos sinulla on jotain kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Ezana Oy
Siikakuja 3
57600,Savonlinna
+358 (0) 409 527 868
ezana@ezana.fi